Els Castellers de Vilafranca presentaran una nova imatge amb l’objectiu d’unificar-la i modernitzar-la

 Captura de pantalla 2016 04 27 a las 10.56.27

 

Els Castellers de Vilafranca presentaran aquest divendres l’actualització de la imatge gràfica de la colla. L’objectiu d’aquesta és disposar d’una imatge global, modernitzada i unificada pels diferents usos. Els Castellers de Vilafranca tenen la intenció d’aplicar aquesta imatge a tots els espais on es requereixi una referència de la colla. La nova imatge gràfica substituïrà el logotip actual, tal i com es va mencionar a l’assemblea d’aquest any.

 

L’actualització de la imatge ha anat a càrrec de BildiGrafiks i es presentarà aquest divendres després de l’assaig general dels Castellers de Vilafranca, aproximadament a quarts d’una de la matinada (00:15h/00:30h). La presentació és un acte destinat a què els membres de la colla siguin els primers a conèixer la nova imatge gràfica però està obert a tot el públic i mitjans de comunicació que ho desitgin.