La colla vilafranquina també va descarregar el primer pilar de 6 de la temporada

 

Martorell Tde8f 2016

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar diumenge a la tarda a Martorell i hi van descarregar tot el repertori de castells de vuit: 3de8, 4de8 i Torre de vuit amb folre. Els vilafranquins també van completar el primer pilar de sis de la temporada.

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar en solitari a la Plaça de la Vila de Martorell, en el marc de la Fira de Primavera. En tractar-se d’una diada castellera àgil i dinàmica, els Verds van descarregar-hi tres castells més: el 5de7, el 3de7 aixecat per sota i el 4de7 amb l’agulla.

 

L’actuació va servir per consolidar els castells de vuit i treballar l’encaix de peu, folre i tronc. Aquesta setmana, els vilafranquins seguiran la dinàmica habitual assajant dilluns a les vuit, dimecres a dos quarts de nou i divendres a dos quarts de deu. Diumenge que ve, la colla celebrarà la inauguració de la primera fase de les obres a Cal Figarot amb una diada castellera.

 

Martorell pilar de 6 2016