Tres anys després de la mort d’Ignasi Trullàs, el pare del casteller publica un recull de poemes dedicats al seu fill

 

 ignasi llibre

 

El proper divendres 22 d’abril a les 20:00h, es presentarà ‘Ignasi’, un llibre de poemes escrit per Joan Trullàs al llarg dels últims tres anys, després de la tràgica mort del seu fill, Ignasi Trullàs, casteller dels Castellers de Vilafranca. La presentació serà a la Sala Polivalent de Cal Figarot i anirà a càrrec de l’autor i pare de l’Ignasi.

 

El llibre és l’expressió dolorosa d’un trencament il·lògic i contra natura com és constatar l’absència d’un fill per causes que trenquen el ritme natural de la cadència humana. Es tracta d’un recull de poemes i alguns dels títols són: ‘Ignasi’, ‘Elegia’ o ‘Ara que l’ametller s’ha adormit’. El llibre es posarà a la venda per tots aquells castellers i aficionats que ho desitgin.

 

El proper 21 d’abril farà 3 anys de l’accident mortal de l’Ignasi Trullàs i la Junta dels Castellers de Vilafranca ha cregut que la presentació a Cal Figarot seria una bona manera de recordar-lo.