Els Castellers de Vilafranca celebraran aquest dissabte la setena edició del JOVERD

 joverd 2016

 

Els Castellers de Vilafranca ultimen els darrers detalls per celebrar la setena edició del JOVERD, un certamen que aquest dissabte acollirà diferents centres educatius a Cal Figarot per fer-hi castells. El JOVERD d’aquest any comptarà amb la presència d’uns 970 participants de 8 instituts i escoles diferents. La principal novetat d’enguany és la incoporació d’una escola d’Andorra i l’Institut Nou de Vilafranca.

 

L’objectiu del JOVERD és apropar la colla als més joves i ser una forma d’entrada per tots aquells qui ho desitgin. Els organitzadors reafirmen el compromís de la colla amb aquest projecte i destaquen els bons resultats que ha comportat al llarg dels últims anys. Aquest projecte té una continuïtat al llarg del curs, ja que es realitzen tallers castellers a molts centres de la comarca. Aquest any, per exemple, se n’han fet a 11.

 

L’ordre d’actuació de l’edició d’aquest any es va sortejar dilluns a la tarda i és el següent: Vailets de Sant Josep, Els Nous de Vilafranca, Castellers d’El Foix, Arreplegats del Milà, Menairons d’Encamp, Grimpaires del Montagut, Bordegassos de l’Alt Penedès i Tirallongues del Pou de l’Eugeni d’Ors. Les colles entraran a Cal Figarot a les 10:30h i a les 11:00h alçaran els primers castells.

 

Durant la roda de premsa prèvia al JOVERD, els Castellers de Vilafranca també van presentar el concurs d’Instagram i el cartell guanyador que ha anunciat l’edició d’enguany, dissenyat per Alba Esteva, Aina Lino i Laura Felgueras (tres estudiants de l’Eugeni d’Ors).

 

Les bases del concurs d’Instagram són les següents:

 

 

 

 

Bases:

 • Entraran a formar part del concurs tots aquells que pengin fotografies a Instagram amb l’etiqueta: #JOVERD16
 • El concurs de fotografies comença a partir del dilluns 11 d’abril a les 09.00h i finalitzarà el dimarts 19 d’abril de 2016 a les 22.00h.
 • Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics a les xarxes socials i a la web dels Castellers de Vilafranca. El/la guanyador/a haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu media@castellersdevilafranca.cat, enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.
 • Les fotografies poden estar fetes durant el període de preparació del JOVERD com el mateix dia del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, ja que totes entraran en el concurs.
 • Les fotografies han de ser originals. Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates establertes o que no s’adeqüin a les condicions del concurs quedaran automàticament descartades.
 • La participació al concurs és gratuïta.

 

 

Ús de les imatges

 • Les imatges publicades a Instagram amb les etiquetes #JOVERD16 seran públiques al web dels Castellers de Vilafranca i les xarxes socials dels organitzadors.
 • Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades pels Castellers de Vilafranca per a futures campanyes de promoció.
 • La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #JOVERD16 significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

 

Ús de les dades

 • Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè els organitzadors d’aquest concurs es posin en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.
 • D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer dels Castellers de Vilafranca.

 

 

Jurat, veredicte i premis

El jurat del concurs estarà format per una representació dels Castellers de Vilafranca.

El jurat emetrà veredicte el dilluns 25 d’abril. L’entrega de Premis serà el divendres 29 d’abril al local dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. La decisió del Jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans del dia 7 de maig (per preparar l’entrega del premi).

El premi que rebrà el guanyador serà un sopar per a 2 persones al Bar “El Coro” de Vilafranca del Penedès. Els premis no es podran bescanviar per diners.

 

 

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions de l’app Instagram.