La colla vilafranquina van participar a la cursa de cavalls més famosa del món

 grand national

 

Els Castellers de Vilafranca van participar dissabte a la tarda al Grand National, la cursa de cavalls més famosa i mediàtica del món. Els vilafranquins van formar part d’un acte de promoció a l’esdeveniment més important del calendari hípic que s’ha celebrat un any més a Liverpool.

 

Una delegació dels Castellers de Vilafranca formada per 65 membres es va desplaçar divendres cap a la ciutat britànica per ser un dels protagonistes d’aquest acte internacionalment conegut. Es calcula que uns 600 milions d’espectadors veuen cada any la cursa que, per tant, es converteix en un dels moments televisius més seguits.

 

L’actuació va ser amb el format Greentowers, una fórmula per les actuacions de petit format i pels tallers per empreses. Els Verds van completar un pilar de 4 en un acte promocional de l’empresa Paddypower que va tenir lloc durant el Grand National.