Premis Sant Jordi 1

 L’acte comptarà amb la presència dels premiats, Empar Moliner i Pep Puig

 

Òmnium Cultural de l’Alt Penedès presentarà el Premi Sant Jordi el Premi Mercè Rodoreda a Vilafranca dimecres que ve. L’acte serà a Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca i comptarà amb la presència de la periodista i escriptora, Empar Moliner i l’escriptor Pep Puig. El dos autors presentaran els seus llibres premiats darrerament. Puig, per la novel·la “La vida sense Sara” ha rebut el Premi Sant Jordi i Moliner, pel seu “Tot ho faig perquè tinc molta por“, ha estat guardonada amb el Mercè Rodoreda.

 

L’acte de presentació dels llibres anirà a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i tindrà lloc el dimecres 23 de març a partir de les 19:30h.