joverd6e

 

L’edició d’enguany serà la 7a i se celebrarà el dissabte 16 d’abril

 

Els Castellers de Vilafranca tornen a organitzar aquest any el JOVERD, un projecte per apropar la colla al jovent de la vila i la comarca i per obrir les portes del Figarot. La principal novetat de l’edició serà la participació de l’Institut Tarragona i d’una escola d’Andorra, després que aquests s’interessin en la iniciativa.

Al llarg d’aquest curs, s’han desenvolupat un total de 9 tallers a diferents escoles i instituts i, abans del JOVERD, se n’hauran completat dos més. Entre d’altres, l’Institut Nou de Vilafranca és una altra de les novetats com a participants en el certamen.

L’organització del JOVERD destaca la bona predisposició que hi ha hagut aquest any a tots els centres que han visitat, tant en l’alumnat com en el professorat. A més a més, comenten les relacions i dinàmiques positives que es creen entre els alumnes a partir de l’activitat castellera.

La 7a edició del JOVERD se celebrarà a Cal Figarot el dissabte 16 d’abril al matí.

El JOVERD és un projecte que va néixer l’any 2010 i que ha permès la incorporació d’una nombrosa quantitat de joves castellers a la colla vilafranquina. Sense anar més lluny, a la darrera edició hi van participar un miler d’alumnes. L’organització també convocarà un any més el concurs de cartells, el guanyador del qual serà el que anunciarà el JOVERD. El termini per presentar els cartells és dilluns de la setmana que ve.