torneig intercasteller 2016 2

La colla penedesenca aconsegueix per 5a vegada aquest certamen, que enguany s’ha celebrat a Tarragona

 

Els Castellers de Vilafranca han guanyat el Torneig Casteller de Futbol que s’ha disputat aquest cap de setmana a Tarragona. L’equip vilafranquí va aconseguir derrotar a la final a la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb un ajustat 2 a 1, després de superar prèviament altres contrincants com els Minyons de Terrassa o els Xiquets de Tarragona. Durant el dissabte i el diumenge, el conjunt dels Castellers de Vilafranca va anar superant les fases del Torneig fins a guanyar-lo per 5a vegada.

 

La d’enguany era la 15a edició del Torneig -també conegut com a Torneig Intercasteller- i va aplegar un nombrós grup de simpatitzants de la colla que es va desplaçar fins a la capital tarragonina per animar l’equip. En la fase de grups, disputada dissabte, els Castellers de Vilafranca van jugar contra els Castellers del Poble Sec (0-0), els Marrecs de Salt (4-1) i els Castellers de la Sagrada Família (5-1). Els vuitens de final, van enfrontar els vilafranquins amb els Xiquets de Tarragona (3-1) i els quarts de final amb la Colla Joves dels Xiquets de Valls (5-2).

 

La semifinal, jugada diumenge, va ser davant els Minyons de Terrassa, i després de l’empat a 1, es va decidir als penals. Un cop tornats a Vilafranca, els jugadors de l’equip i alguns altres membres de la colla van celebrar el triomf a Cal Figarot.