pilar human

Els vilafranquins apareixen al film del director francés Yann Arthus-Bertrand

Els Castellers de Vilafranca van participar aquest dimarts a la tarda a l’estrena de la pel·lícula ‘Human’ a Barcelona. El film és un documental dirigit pel reconegut fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand que retrata la humanitat actual. Va ser rodada a 60 països diferents durant més de 2 anys, entre d’altres a Vilafranca i amb els Verds com un dels protagonistes. En el documental hi apareixen imatges de les construccions humanes i les celebracions del conjunt de la colla després de completar un castell.

Durant l’acte que es va celebrar a l’Institut Francès de Barcelona i on es va projectar la pel·lícula-documental, els Castellers de Vilafranca van completar un pilar de 4.

A continuació, us enllacem el link al tràiler de la pel·lícula:

https://www.youtube.com/watch?v=rtM5V0ZZYnY