arca de noé

 L’associació barcelonina, que fomenta la promoció d’activitats culturals i lúdiques, també va homenatjar la tasca dels Minyons de Terrassa 

Els Castellers de Vilafranca van rebre dijous passat el reconeixement de l’associació Arca de Noé, amb motiu dels èxits castellers assolits la passada temporada. Conjuntament amb els Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca van ser reconeguts per l’associació, com les dues millors colles del món casteller.

Els encarregats de recollir el reconeixement per part de la colla vilafranquina va ser l’excap de colla Pere Almirall, i l’expresident Jou Cabré. Precisament, l’associació va batejar fa un temps aquest últim amb el sobrenom “Ós Verd”. També gaudeix d’aquesta nomenclatura l’excap de colla dels Castellers de Vilafranca, Francesc Moreno “Melilla”, batejat com el “Cangur Grimpador”.

L’associació Arca de Noé és, des de fa gairebé 90 anys, un espai de trobada de persones compromeses amb el sentit de l’humor de la societat barcelonina i amb la cultura catalana.