Muriel

La colla vilafranquina va completar un pilar en l’acte d’homenatge

Els Castellers de Vilafranca van participar dijous al vespre a l’homenatge que Òmnium Cultural va organitzar a la que va ser la seva presidenta, Muriel Casals, amb motiu de la seva mort el passat diumenge. Els vilafranquins van completar un pilar de cinc al Passeig dels Til·lers, on es va celebrar l’acte.

 Els Castellers de Vilafranca, que és l’única colla que hi va participar, va desplaçar una seixantena de persones a aquest homenatge.

 La colla penedesenca manté una bona relació amb Òmnium Cultural des de fa temps. Un dels moments conjunts més destacats va ser la campanya organitzada per l’entitat -“Catalans want to vote”- que va permetre que els Verds viatgessin a Brussel·les. També és destacable la participació dels Castellers de Vilafranca al Concert per la Llibertat del Camp Nou.