reunió regull


El nou equip directiu de la colla s’ha presentat oficialment a l’alcalde de Vilafranca


 

Una representació de la nova Junta dels Castellers de Vilafranca -encapçalada pel President, Joan Badell, i el Cap de colla, Toni Bach- es va reunir aquest dilluns a la tarda amb l’alcalde de la vila, Pere Regull, per presentar-se oficialment a l’Ajuntament.

La trobada també va servir per intercanviar punts de vista sobre els principals objectius de la Junta. Un dels temes destacats de la conversa va ser la museïtzació de la seu social de la colla, Cal Figarot, i la importància que aquesta pot tenir pel context turístic de Vilafranca. L’equip directiu també es va mostrar favorable a dignificar la Plaça de la Vila com la “plaça més castellera”.


Durant la reunió a la Sala de la Taula Rodona, que va durar una hora i mitja i va tenir un to distès i relaxat, l’alcalde Regull es va mostrar predisposat a seguir col·laborant amb els Castellers de Vilafranca. Després d’aquesta primera trobada, la Junta de la colla vilafranquina va valorar com a molt satisfactòria el transcurs de la reunió.