valors masia
 
Uns 50 residents de La Masia han realitzat un taller de castells

 

Un grup de 50 residents de La Masia del Futbol Club Barcelona s’ha desplaçat fins a Vilafranca per portar a terme un taller de castells en el marc del programa solidari “Implica’t”. Aquest projecte està impulsat pels joves esportistes conjuntament amb l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu i pretén recaptar fons contra el càncer infantil. Acompanyats de 5 infants de l’àrea d’oncologia de l’hospital, els esportistes han conegut el fet casteller i la colla vilafranquina.

L’actual cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, ha dirigit el taller que ha començat amb una detallada explicació de les principals construccions del panorama casteller. Posteriorment, els residents de la Masia i els infants de Sant Joan de Déu han visitat la seu social de la colla penEdesenca, Cal Figarot. Un dels plats forts de l’experiència ha estat la participació activa en diversos castells, acompanyats d’alguns membres dels Castellers de Vilafranca. Els participants al taller han completat un pilar de 3 i un 3de5 amb l’assessorament dels responsables vilafranquins.

La jornada ha acabat amb un intercanvi d’obsequis per part de les dues entitats. Els Castellers de Vilafranca han entregat una fotografia del 3de9f descarregat per la colla al Camp Nou als responsables de La Masia. Per la seva banda, aquests han lliurat una samarreta del club barceloní amb una estampació darrera on es podia llegir: “#VALORSMASIA. Lluitem contra el càncer infantil”.

El projecte #ValorsMasia 

El projecte pretén recaptar 142.816€ -tants com socis té el Futbol Club Barcelona- per destinar a la lluita contra el càncer infantil. La xifra és simbòlica, ja que desitgen que siguin molts més i per aconseguir-ho, els joves esportistes realitzaran un seguit d’activitats per donar a conèixer la iniciativa. Entre d’altres, van produir una Nadala; però hi ha previstos molts més actes. Un d’ells, el taller d’avui a Cal Figarot amb els Castellers de Vilafranca.