Enguany se celebra el Torneig Intercasteller de Futbol Sala els dies 27 i 28 de febrer a Tarragona, l’organitza la Colla Jove Xiquets de Tarragona. És la XVena edició i seria un orgull per a la nostra colla fer un gran paper tant a nivell esportiu, com a nivell social.

 

 

Creiem que pot ajudar a cohesionar-nos i crear ambient de cara a un any de Concurs, un any on hi hauran molts reptes i molta rivalitat. Pensem que és una bona forma de començar la temporada amb bon peu i fer que tothom s’impliqui amb la colla des de ben aviat.

 

Per tant, us volem engrescar a tots i totes a formar part de l’animació durant aquest intens cap de setmana. Hi hauran dues modalitats de fer-ho. D’una banda, l’assistència és oberta, lliure i gratuïta per a tothom. Però també, hi ha lloc per als que els agradi passar un cap de setmana complert i de germanor amb la resta de la colla i de les altres colles participants. Amb un preu de 20 euros, la Colla Jove ens dóna l’opció a sopar el dissabte, allotjament per domir la nit de dissabte a diumenge i el dinar de diumenge, a part d’un obsequi.

 

Seria molt important poder donar una bona imatge i gaudir d’aquest cap de setmana. Us esperem a tots i totes per fer bullir l’olla! Sisplau, confirmeu l’assistència mitjançant aquest formulari (preneu especial atenció els menors d’edat amb les dades que necessitem). Us informem que els qui volgueu apuntar-vos tot el cap de setmana complet, teniu fins el dia 12 de gener per fer el pagament.

 

Enllaç per a les inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/1_JanD_fL_TYAM8guDDcVj8Af0kdNZv1QT5LdPYOXJOo/viewform?c=0&w=1

 

Per a qualsevol consulta, hem creat un correu de contacte: futbolcdv@gmail.com