Aprofita aquestes festes per regalar el segon volum de la història de la colla i els millors productes de marxandatge de la colla.

 

Al llarg de l’any els Castellers de Vilafranca han posat a la venda multitud de productes de marxandatge que han estat un èxit de vendes. Després de completar una grandíssima temporada castellera, amb la millor actuació de la història, aquestes festes de Nadal tornen a ser una bona ocasió per comprar i, sobretot, regalar els productes de la colla.

Aquest any, el producte estrella és el nou llibre sobre la història de la colla, ‘Castellers de Vilafranca, vol. II’, que narra els anys compresos entre el 1957, any en què s’estrena la camisa verda, i el 1074, últim any de Gabi Martínez com a cap de colla i en el què s’aconsegueix descarregar el primer 3 de 8 i la primera torre de 8 amb folre. Juntament amb el llibre, però, hi ha multitud de productes de marxandatge que al llarg de la temporada s’han anat presentant.

La botiga de la colla per poder comprar el llibre i tots els altres productes de marxandatge estarà oberta a Cal Figarot aquest divendres 4 de desembre de 8 a 9 del vespre, els dies 11, 14 i 18 de desembre de 8 a dos quarts de 10 de la nit, i el 4 de gener de 8 a dos quarts de 10 de la nit.

A més, també us recordem que a Vilafranca hi ha molts establiments col·laboradors amb la colla i que, presentant el vostre carnet de soci, us oferiran molts avantatges.

Per últim, us animem a fer un regal ben especial aquestes festes per enfortir el vostre lligam amb la colla: regalar fer-se soci dels Castellers de Vilafranca i gaudir amb el carnet de tots els seus avantatges.