Els Verds actuaran a les Bodegues Torres en motiu de La Marató de TV3

2015-11-20T23:07:50+01:0020 Novembre 2015|Notícies castelleres|0 Comments

El dia 28 de novembre, les Bodegues Torres col·laboraran per segon any amb La Marató de TV3, que enguany va dedicada a

l’obesitat, diabetis i malalties metabòliques. Durant tot el dia es realitzaran diverses activitats al Centre de Visites de Pacs del Penedès, com cursos, tallers, tastos i maridatges. Els Castellers de Vilafranca participaran de manera solidaria a la jornada amb una actuació de la colla.

 

 

L’actuació tindrà lloc a les 11 del matí del dissabte. Els busos sortiran de l’estació de busos de Vilafranca a les 10:15 del matí. Es recomana que el trasllat es faci amb el bus de la colla ja que l’aparcament del Centre de Visites no té gaire capacitat.

Deixa un comentari