Ja tenim el segon volum del llibre de la història dels Castellers de Vilafranca descarregat!
El proper divendres 27 de novembre presentarem el segon volum del llibre de la història de la colla. Serà a les 8 del vespre al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. A més, aprofitarem l’acte per fer un homenatge als castellers més veterans de la colla. Història viva per entendre qui som i d’on venim!
L’Eloi Miralles i el Martí Ferrer han continuat la seva gran feina i ens tornen a obsequiar amb un llibre impactant, de gamma extra.
Sembla ben bé que només puguem presentar el llibre de la colla en els anys que descarreguem el 3 de 10 fm i fem la millor diada de la història!
Tothom que ho desitgi pot fer la seva reserva del llibre a través d’aquest formulari.
Al llarg de cinc centes pàgines el llibre recull detalladament l’etapa que va del 1957, any de l’estrena de les primeres camises verdes, fins el 1974, últim any del Gabi Martínez com a cap de colla en el que s’aconsegueix descarregar el primer 3d8 i la primera Td8f.
Té les característiques d’un “llibre regal”, amb tapa dura, moltes fotos i unes grans dimensions. El cost del llibre és de 60 € pel públic en general i de 40 € pels socis dels Castellers de Vilafranca. L’edició del llibre de la colla és limitada i es farà la reserva per rigorós ordre de sol·licitud. Les persones que facin la comanda del llibre abans del 30 de novembre tindrà un dels exemplars numerats i signats de col·lecconista.
No deixis passar aquesta ocasió, aquest 2015 regala’t i regala el segon volum de “Els Castellers de Vilafranca”, el millor regal per celebrar la millor actuació de la història.
No et quedis sense!
Omple les següents dades per tal de reservar el teu exemplar del segon volum del llibre ‘Els Castellers de Vilafranca’.

* Necessari

    Si teniu problemes per veure o enviar aquest formulari, podeu emplenar-lo a Formularis de Google.