Els Castellers de Vilafranca van descarregar la tripleta vilafranquina un cop més, a Sitges.

 

Aquest dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca van actuar a la diada de la Colla Jove dels Castellers de Sitges. La diada, que va començar a les 6 de la tarda al Cap de la Vila, també va gaudir amb la presència dels Castellers de la Vila de Gràcia. Els Verds van encarar la diada com una preparació per a Tot Sants.

 

A la primera ronda els vilafranquins van descarregar el 4 de 8 amb l’agulla, castell que van aconseguir amb molta solvència. A la segona ronda va arribar el torn del 3 de 9 amb folre, descarregant així el 20é de la temporada. A la tercera ronda van descarregar el 4 de 9 amb folre, tot completant així la tripleta vilafranquina. Per completar l’acabar els de Cal Figarot van descarregar el pilar de 7 amb folre i van descarregar 4 pilars de 4.

El proper diumenge 1 de novembre, els Castellers de Vilafranca celebraran la seva diada, Tot Sants, a la Plaça de la Vila. L’actuació servirà per tancar la temporada dels vilafranquins i el mandat de l’actual Tècnica i Junta. Els Verds tenen ganes de portar-hi grans castells i per això és molt important l’assistència de tots els castellers als assajos que resten la setmana vinent. Dilluns l’assaig serà a les 20:30h, dimecres a l’assaig general començarà a les 21h i divendres a les 21:30h. El dimecres es repartiran les camises patrocinades per La Xarxa.

Aquest dilluns 26 d’octubre a les 19:30h es celebrarà a Cal Figarot el sorteig de l’ordre d’actuació i la roda de premsa de la diada. L’acte és obert al públic.