Després d’uns dies d’inactivitat castellera, els Verds tornen a les places per afrontar les últimes setmanes de la temporada, amb la Diada de Tot Sants com a colofó final i el posterior viatge a la Xina.

 

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca actuaran per partida doble, dissabte a Montserrat i diumenge al barri de Sants de Barcelona. Tot i els dies de descans, els Verds no afluixen el ritme. Els assajos i les actuacions que resten són molt importants per acabar d’encarar l’últim tram de temporada i assolir els últims objectius. L’assaig de divendres serà determinant per acabar de decidir els castells que la colla portarà a la Diada dels Castellers de Sants, on es podrien veure castells que la colla encara no ha assolit aquesta temporada, com el 4 de 9 amb folre i agulla.

Coincidint amb la romeria de Vilafranca, i com ja acostumen a fer any rere any, els Verds actuaran a la plaça del Monestir de Montserrat. Enguany l’actuació serà a les 13h i els busos sortiran a les 10:30h de l’estació d’autocars de Vilafranca.

Diumenge serà el torn de Sants, on actuaran en motiu de la Diada dels Castellers de Sants a la Plaça Bonet i Muixí, juntament amb els amfitrions i amb els Minyons de Terrassa. Els busos també sortiran a les 10:30h de Vilafranca, però aquest cop ho faran des de davant de Cal Figarot.