Els verds volen repetir el gran desplegament del passat 20 de setembre a Tarragona i fan una crida als castellers i afeccionats per participar als assajos i a la diada

 

Els assajos generals d’avui dimecres a partir de les 20.30h i de divendres a les 21.30h serviran per encarar els objectius de màxims per la diada del Mercadal de Reus del proper dissabte. Per això des de la tècnica dels verds es demana la màxima implicació de tothom per enllestir els castells que hi portaran i tornar a repetir el gran desplegament del passat 20 de setembre a Tarragona. A més, en aquests dos assajos també es faran diverses proves del pilar de 9 amb folre, manilles i puntals, un dels possibles reptes per la Diada de Tots Sants d’enguany.

Els vilafranquins actuaran a la Plaça del Mercadal de Reus en una diada que començarà a les 17.30h i que compartiran amb altres altres formacions que han aconseguit castells de 10, com són els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, a més de la colla local, Xiquets de Reus.


Sopar i festa a Cal Figarot i a la Flama

A l’acabar aquesta diada els autocars tornaran a Cal Figarot on els verds convidaran a sopar als seus castellers i afeccionats que s’hi desplacin per fer pinya, tot seguit s’amenitzarà el sopar amb l’actuació d’un DJ i la festa culminarà a la sala La Flama (Rambla de Sant Francesc).

La diada del Mercadal a Reus se celebra cada dos anys i és un dels grans compromisos dels verds en aquest tram final de temporada. En la darrera edició van completar una gran actuació amb el 3de9 amb folre i agulla, el 4de9 amb folre, el 9de8 amb un enxaneta i el pilar de 8 amb folre i manilles, i l’any 2011 van coronar el 4de9 sense folre.