Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 de 9 amb folre l’Onze de Setembre a la Via Lliure a la Meridiana.

 

 

Aquest cap de setmana llarg, els Castellers de Vilafranca han actuat fins a tres vegades, aconseguint descarregar en totes les ocasions el 3 de 9 amb folre, en vistes a intentar-lo pujar un pis més la setmana vinent. L’Onze de Setembre, divendres passat, els vilafranquins van anar fins a Barcelona per actuar, per una banda, al Born Centre Cultural i, per l’altra, a la Via Lliure a la Meridiana, la mobilització organitzada per la plataforma Ara és l’hora.

A l’actuació castellera del Born, els Verds hi van descarregar el 3 de 9 amb folre, el 4 de 8 amb agulla, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre. Just després es van desplaçar fins al Fossar de les Moreres, on hi van alçar un pilar de 6. Al cap d’unes hores, van participar a la mobilització Via Lliure a l’avinguda de la Meridiana. Allà, hi van tornar a descarregar el 3 de 9 amb folre.

 

IV Diada Ramon Rovira, a l’Arboç

Aquest diumenge 13 de setembre, els Castellers de Vilafranca han tornat a actuar, en aquesta ocasió a la IV Diada Ramon Rovira, a l’Arboç. Compartint plaça amb la colla local, els Minyons de l’Arboç, els Nois de la Torre i la Colla Joves Xiquets de Valls, els vilafranquins han descarregat el 3 de 9 amb folre, el 4 de 8 amb agulla, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

Tota la propera setmana estarà centrada amb la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla, a Tarragona. La colla està treballant per mobilitzar una bon gruix de camises i aficionats amb la intenció de portar-hi el 3 de 10 amb folre i manilles. Els assaigs d’aquesta setmana seran dilluns a dos quarts de 9 del vespre, dimecres a les 9 i divendres a dos quarts de 10 de la nit.