Els Castellers de Vilafranca tornen a actuar després de més d’una setmana de la Festa Major de Vilafranca.

 

 

Els Verds actuaran per partida doble aquest cap de setmana llarg del mes de setembre. Divendres, Onze de Setembre, els vilafranquins participaran a la Diada Nacional al Born, a Barcelona. L’actuació serà a les 12 del migdia i compartiran emplaçament amb la Colla Jove de Barcelona i els Capgrossos de Mataró. A la tarda, la colla també participarà a la Via Lliure de la Meridiana, organitzada per la plataforma ‘Ara és l’hora’. Els Castellers de Vilafranca estaran situats al tram 78.

 

Diumenge 13 els Verds tornaran a actuar, en aquesta ocasió a la IV Diada Ramon Rovira a l’Arboç. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de la Vila de la localitat baixpenedesenca. Els vilafranquins compartiran plaça amb la colla local, els Minyons de l’Arboç, i també la Colla Joves Xiquets de Valls i els Nois de la Torre.

 

Les dues actuacions serviran per seguir perfilant els castells de cara a la diada de Santa Tecla a Tarragona, del proper 20 de setembre. La colla ja ha anunciat que vol portar-hi la mateixa actuació que a Sant Fèlix i, per tant, necessita una gran mobilització de tots els castellers i aficionats. Aquest dimecres 9 tornen els assaigs generals per encara aquest nou repte.