Els Castellers de Vilafranca tornen a la Bisbal del Penedès dissabte i actuen a Gràcia diumenge

 

 

 

Aquest dissabte a dos quarts d’1 del migdia els Castellers de Vilafranca tornaran a la Bisbal del Penedès, a la tradicional cita castellera del 15 d’agost al carrer Doctor Robert. Després d’uns anys sense assistir-hi, els Verds hi arriben amb ganes de tornar a fer una gran actuació a la històrica plaça. Com és habitual, també hi actuarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Al ser dissabte al matí l’actuació, els de Cal Figarot realitzaran l’assaig general dels divendres avui dijous.

 

I diumenge els de la camisa verda actuaran per primera vegada a la Festa Major de Gràcia, juntament amb la colla local, els Castellers de la Vila de Gràcia, i els Xiquets de Reus. Aquesta actuació també començarà a dos quarts d’1 del migdia a la Plaça de la Vila del barri barceloní de Gràcia.