La pluja de dissabte a la tarda obliga a fer l’actuació dins la nau del Figarot. Els Verds completen tres castells de la gamma alta de 8.

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van celebrar dissabte el 30è aniversari de la seva seu social, Cal Figarot, juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Margeners de Guissona i els Xiquets de Cambrils. La pluja que va remullar Vilafranca durant bona part de la tarda va obligar a traslladar l’actuació de davant del Figarot cap a dns la nau. A causa de les limitacions d’alçada, els Castellers de Vilafranca van haver de renunciar als castells de 9 i emmanillats previstos, però van aprofitar l’ocasió per rodar estructures que ben aviat volen pujar un pis. A la primera ronda van descarregar el 4 de 8 amb agulla, i a la segona, el 3 de 8 amb agulla. A la tercera ronda van descarregar la torre de 8 amb folre i van acabar l’actuació amb diversos pilars de 4. Just amb l’actuació acabada, els vilafranquins van fer una bona prova de 3 de 10 amb folre i manilles fins al pis de sisens.

 

 

Les properes actuacions dels Castellers de Vilafranca seran el cap de setmana vinent. Dissabte 15 d’agost, tornaran a la tradicional diada de la Bisbal del Penedès, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Diumenge actuaran a la Festa Major de Gràcia, juntament amb la colla local, els Castellers de la Vila de Gràcia, i els Xiquets de Reus.