Els Castellers de Vilafranca descarreguen la quarta torre de 9 amb folre i manilles del curs

 

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, en motiu de la Festa Major de la capital del Garraf. Els vilafranquins van actuar juntament amb els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

 

 

A la primera ronda, els de Cal Figarot van descarregar el 3 de 9 amb folre i a la segona, van apostar de nou per la torre emmanillada. Encara no un mes després d’haver-la descarregat per primera vegada aquesta temporada, al Pla de la Seu de Tarragona, els Verds la van descarregar per quarta vegada aquesta temporada. Tot just a 1 d’agost i amb un calendari per endavant on la torre segur que n’és un actiu molt important. A la tercera ronda van descarregar el 4 de 9 amb folre i a la ronda de pilars, els de Vilafranca van descarregar el segon pilar de 8 amb folre i manilles de l’any, just una setmana després d’haver-ho fet a les Santes de Mataró.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 8 d’agost, a la Diada de Cal Figarot. L’actuació començarà a les 6 de la tarda, amb la participació dels Castellers de la Vila de Gràcia, Margeners de Guissona i Xiquets de Cambrils.