Aquest divendres els Castellers de Vilafranca faran el segon assaig especial de castells de 10.

 

 

Després d’una actuació de Santes amb alts i baixos, però amb dos castells amb manilles més a la butxaca, els Castellers de Vilafranca arriben a la diada de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú amb ganes de tornar-hi a alçar grans castells. L’actuació serà dissabte 1 d’agost a les 6 de la tarda a la Plaça de la Vila vilanovina, juntament amb la colla loca, els Bordegassos de Vilanova, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

 

Abans, però, els vilafranquins celebraran aquest divendres un nou assaig especial a Cal Figarot. A un mes de Sant Fèlix, els Castellers volen centrar-se amb la preparació dels castells de 10 i també les actuacions compromeses que tenen durant tot el mes d’agost, com a la Bisbal del Penedès, el Catllar o l’Arboç. Divendres després de l’assaig hi haurà sopar per tots els assistents. La colla demana la col·laboració de tots els castellers i aficionats per tal de poder realitzar bones proves.