Com ja és habitual a mitjans de juliol, els Castellers de Vilafranca encaren la ja tradicional ruta pel Baixa Gaià, amb les actuacions a Altafulla i Torredembarra

 

Aquest cap de setmana els Verds actuen per partida doble a dues places ben conegudes per la colla. Dissabte serà el torn d’Altafulla, on els vilafranquins actuaran a la Diada de les Cultures a la Plaça del Pou del municipi, juntament amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, i amb els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L’actuació començarà a partir de les 6 de la tarda.

I diumenge, autocar altra vegada cap al Camp de Tarragona, per actuar a la Diada del Quadre de Santa Rosalia a Torredembarra, juntament amb la colla local, els Nois de la Torre, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Aquesta actuació també serà a les 6 de la tarda.

 

Ja amb la primera torre de 9 amb folre i manilles de la temporada a la butxaca, els Castellers de Vilafranca podrien buscar en una de les dues actuacions seguir donant passos endavant, sempre que els dos assaigs que resten aquesta setmana ho permetin. Al ser dues actuacions, la tècnica de la colla té la intenció de rodar l’àmplia gamma de castells que la colla està assajant últimament.