Com cada estiu, el Cine Club Vilafranca organitza amb els Verds un cicle de cinema a la fresca al jardí de Cal Figarot. Les projeccions seran el 2, 9 i 16 de juliol. El dia 23 es projectarà el documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls”.

 

 

Aquest és el setè any que els Castellers de Vilafranca, juntament amb el Cine Club Vilafranca, organitzen un cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot. Aquest any es presentaran tres pel·lícules recents que han tingut una repercussió important i que encara no s’han pogut veure en cap cinema de Vilafranca: “Orígenes”, “Open Windows”“Crank”. Les sessions es faran durant els tres primers dijous de juliol a les 10 de la nit, en versió original subtitulada. L’accés serà gratuït per tothom.

 

 

El cicle començarà el dijous 2 de juliol amb “Orígenes”, pel·lícula guanyadora al Festival de Sitges. Continuarà el dijous 9 de juliol amb “Open Windows”, dirigida per Nacho Vigalondo, i dijous 16 amb “Crank”, Lenny Abrahamson. Aquest any s’afegeix una nova sessió, el dia 23 de juliol, en la què es projectarà el documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls” amb un col·loqui posterior moderat pel casteller vilafranquí Eloi Miralles i representació de les dues colles vallenques: Llàtzer Magrinyà per part de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Jordi Guasch per part de la Colla Joves Xiquets de Valls. La projecció del documental ha estat impulsada pel Fòrum Ramonet.