Els vilafranquins acompanyen el castell de 9 amb el 4 de 8 amb agulla, el 7 de 8 i el pilar de 6

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest dissabte 27 de juny al barri marítim del Serrallo, a Tarragona, juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Tarragona a la Diada de Sant Pere. Aquesta era la primera actuació important que els vilafranquins tenien després del viatge a Milà i just abans de començar les grans diades del mes de juliol.

 

A la primera ronda els de Cal Figarot van descarregar un sòlid 4 de 8 amb agulla, que va anar acompanyat a la segona ronda amb el castell de 9 de la jornada, el 4 de 9 amb folre. A la tercera ronda els Verds van optar pel 7 de 8 i a la ronda de pilars van descarregar el de 6. Van posar el punt i final a l’actuació al Serrallo amb quatre pilars de 4.

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 4 de juliol al Pla de la Seu, també a Tarragona, juntament amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants. En aquesta actuació, els de Cal Figarot podrien portar a plaça el primer gamma extra de la temporada, sempre que els assaigs d’aquesta setmana –dilluns a dos quarts de 9, dimecres a les 9 i divendres a dos quarts de 10 de la nit- permetin fer-ne bones proves. En l’últim assaig, les proves realitzades van donar bones sensacions.