Banc Sabadell i la Colla dels Castellers de Vilafranca han signat avui la renovació de l’acord de col·laboració que mantenen vigent des de 2013. Josep Cabré, pels Castellers, i Manel Fuertes, per Banc Sabadell, han protagonitzat la signatura a la seu de ca’l Figarot.

 

 

 

 

La signatura d’aquesta renovació referma el compromís de Banc Sabadell amb la projecció pública i el desenvolupament d’aquesta entitat històrica de la ciutat i, per extensió, amb tota la comarca del Penedès. El Banc associa així la seva imatge amb els valors que encarna el món de les colles castelleres, com ara el treball en equip (fer pinya), la preparació i l’entusiasme i l’ambició que calen per plantejar-se i superar objectius més elevats cada vegada.

 

 

 

En el marc d’aquesta renovació, l’entitat dóna també un impuls nou a la “Targeta dels Castellers de Vilafranca”, targeta VISA de crèdit amb la imatge dels castellers, de la qual es poden beneficiar els socis de la Colla i els seus familiars, així com als simpatitzants castellers i altres ciutadans que la sol.licitin. Es tracta d’una targeta que pot estar vinculada al Compte Expansió, la qual cosa comporta que l’usuari estigui lliure de comissions i pugui obtenir també el retorn del 3% dels rebuts que tingui domiciliats amb el banc (llum, gas, internet, telèfon), entre altres avantatges.

 

 

D’altra banda, la Colla dels Castellers de Vilafranca té en aquesta targeta una bona eina de projecció externa de la seva imatge i una font addicional d’ingressos ja que, en funció de l’ús que se’n faci, l’entitat rebrà mensualment una compensació econòmica pel total dels ingressos generats per la targeta en l’operativa en establiments comercials.