Aquest estiu es realitzarà la segona edició del Campus esportiu, tradicional i cultural dels Castellers de Vilafranca. Està dirigit a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys.

 

 

L’empresa ESPORTEC OUTDOOR SPORT serà l’organitzadora del campus que tindrà com a base principal les instal·lacions dels Castellers de Vilafranca a la seva seu social, Cal Figarot. Els eixos principals del Campus seran l’esport, la tradició catalana i la cultura. El seu objectiu principal és possibilitar als nens i nenes la realització de pràctiques esportives, conèixer la Festa Major de Vilafranca, aprendre les diferents tradicions catalanes i, evidentment, també conèixer el món casteller.

 

El Campus dels Castellers de Vilafranca serà del 24 de juny al 7 d’agost i del 2 a l’11 de setembre,  també  tot i que les tarifes són per setmanes. Per aquest motiu, el Campus es realitzarà sempre i quan hi hagi un mínim de 15 nens i nenes per setmana. L’horari serà de 9h a 13h –si només es vol l’opció de matins- i de 13h a 16.30h en horari de migdia-tarda. També hi haurà la possibilitat de servei d’acollida de 8h a 9h del matí i de servei de menjador a les mateixes instal·lacions dels Verds. Al costat de les activitats diàries per les quals pivotarà el Campus, també hi haurà sortides o excursions de caire cultural i/o esportiu cada divendres.

Les activitats per les quals girarà el Campus Castellers de Vilafranca es divideixen en tres grans blocs: les activitats tradicionals (taller de castells, visita a la Casa de la Festa Major, conèixer els balls de la Festa Major i jocs i esports tradicionals catalans), els esports varis (esports convencionals, els jocs d’orientació i la piscina) i per últim, les activitats de lleure (jocs i tallers).

L’equip humà del Campus dels Castellers de Vilafranca estarà format per professionals del lleure i de l’esport. Entre els membres es pot comptar amb llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, mestres en Educació Física i directors de lleure.

 

Tota la informació sobre el Campus i les inscripcions es poden trobar a la pàgina web de l’empresa ESPORTEC (www.esportec.net) o al següent enllaç: http://esportec.net/lng/Cat/1057