Els Castellers de Vilafranca van completar a la diada de Sant Marçal a Sants el 3 i el 4 de 9 folrats i el 3 de 8 amb agulla

 

 

Aquest dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca van actuar a la diada de Sant Marçal al barri barceloní de Sants, juntament amb els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat. Els Verds, que ja portaven la primera tripleta vilafranquina a les espatlles després de la diada de Fires de Maig a Vilafranca, van seguir amb les estrenes de castells, en aquesta ocasió en forma de 3 de 8 amb agulla, el més matiner de la història de la colla. A més, també van descarregar per primera vegada dos pilars de 6 simultanis.

 

A la primera ronda els de Cal Figarot van optar pel 4 de 9 amb folre i a la segona, pel 3 de 9 amb folre. Va ser precisament a la tercera ronda on els vilafranquins van estrenar el 3 de 8 amb agulla que, malgrat alguna rebregada a la carregada del 3 i a la sortida de dosos, es va poder descarregar. La sorpresa de la jornada va arribar a la ronda de pilars en la forma de dos pilars de 6 simultanis, en el què va significar l’estrena d’una nova alineació pilanera. Al 2001 els Castellers de Vilafranca ja ho havien intentat, però en aquella ocasió un dels dos pilars va quedar tan sols en carregat. En aquesta ocasió, i després d’una gran defensa d’un dels dos pilars, els dos es van aconseguir descarregar.

 

 

Aquest dimarts a les 7 del vespre, els Castellers de Vilafranca actuaran a les caves Codorniu, a Sant Sadurní d’Anoia.

 

Podeu veure totes les fotografies de l’actuació a Sants aquí.