Aquest dissabte 30 de maig els Castellers de Vilafranca participaran a la diada de Sant Marçal al Parc de l’Espanya Industrial, al barri de Sants de Barcelona

 

 

Com ja ha estat habitual en les últimes temporades, els Castellers de Vilafranca tornen a Sants a finals de maig. Aquest dissabte, 30 de maig, a les 6 de la tarda, els vilafranquins participaran a la diada castellers de Sant Marçal, juntament amb els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.

 

L’equip tècnic de la colla té intenció de donar continuïtat a l’evolució ja mostrada a la darrera Diada de Fires, on la colla va descarregar la tripleta vilafranquina més matinera de la història. Entre els castells bàsics de 9 i les construccions de gamma alta de 8 es trobaran els castells que els Verds portaran a plaça dissabte, a falta de l’últim assaig de la setmana aquest divendres a dos quarts de 10 de la nit.

 

Aquesta serà l’última actuació que els Verds faran abans del viatge a Milà, on els dies 13 i 14 de juny la colla participarà en actes al voltant de la cultura catalana a l’Exposició Universal que aquest any té lloc a la ciutat italiana. En representació dels castells, juntament amb els Castellers de Vilafranca, també hi participarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona.