Els Castellers de Vilafranca organitzen de nou el curs de Tast de vins a Cal Figarot, adreçat a castellers i al públic general

 

Enguany el curs tindrà tres sessions repartides pel mes de juny i serviran per acostar el món dels vins i caves de la Denominació d’Origen Penedès i les seves últimes novetats a tots els interessats. Les sessions començaran a dos quarts de 9 del vespre a la seu social dels Verds, Cal Figarot.


1a sessió:

Dimarts, 2 de juny

Tast de copes Riedel. Es descobrirà la importància de la qualitat i del tipus de copa en el tast de diferents tipus de vins: blancs, negres i caves.

Dirigida per Lluís Gras.

Aquesta primera sessió tindrà un preu de 18 euros pels socis de la colla i de 20 euros pel públic general. En el preu s’inclouen dues copes de cava Riedel.

2a sessió:

 

Dimarts, 9 de juny

Varietats minoritàries. Es farà un repàs a vins elaborats amb varietats poc conegudes que sorprendran als participants del tast.

Dirigida per Josep Ribas.

3a sessió:

Dimarts 16 de juny

La volta al món a través de TORRES. Es tastaran els vins de diferents cellers d’arreu del món d’aquesta prestigiosa empresa vilafranquina.

Dirigida per Sergi Castro i Carles Mata.

Els preus de la segona i tercera sessió seran de 8 euros pels socis i de 10 euros pel públic general.

Tothom que hi estigui interessat es pot apuntar a les sessions a la cartellera de Cal Figarot o enviant un correu electrònic a jreyes@gmail.com .

El Tast de vins dels Castellers de Vilafranca és possible gràcies a la col·laboració de l’INCAVI, Riedel, Somni d’Aran i TORRES.