Els Castellers de Vilafranca estrenen els castells de 9 i el pilar de 7 folrat en una diada de Fires d’una hora de rellotge

 

Brillant actuació de Fires pels Castellers de Vilafranca que, en una actuació que s’ha allargat tan sols una hora, han estrenat els dos castells de 9 bàsics i el pilar de 7 amb folre, a més de completar el tercer quatre de 8 amb agulla de la temporada. Primera tripleta vilafranquina, la més matinera de la història, marca de la casa.

 

La Diada de Fires de Maig, que reunia per primera vegada a la temporada a les tres colles vilafranquines, ha tingut tots els ingredients per fer-la atractiva, tan al públic com als mateixos castellers. Rondes a l’antiga i, amb tan sols una hora de rellotge, completats els 9 castells i els pilars. Durant tota la setmana, la colla de la camisa verda ja havia especulat amb la possibilitat de portar a plaça els dos castells de 9 bàsics, el 3 i el 4 de 9 amb folre, fita mai aconseguida en una Diada de Fires. Fins avui, quan els de Cal Figarot han aconseguir descarregar-los.

 

Els Castellers de Vilafranca han obert l’actuació amb el 4 de 8 amb agulla, el tercer de la temporada, que no ha mostrat gaires dificultats per completar-se. A la segona ronda, han optat per el primer dels diversos objectius de la jornada d’avui: el 3 de 9 amb folre que, malgrat patir pels pisos superiors a la sortida de la canalla, també s’ha pogut descarregar. Pas a pas i objectiu per objectiu, els Verds s’han plantat a la tercera ronda amb el 4 de 9 amb folre, el primer descarregat que veia la Diada de Fires i amb forces novetats als diferents pisos de l’estructura. A la ronda de pilars, els vilafranquins han posat la cirereta final a una gran actuació amb el primer pilar de 7 amb folre de la temporada.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 30 de maig a les 6 de la tarda al Carrer de Sants, juntament amb els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.

 

Podeu veure les fotografies de la Diada de Fires aquí.