Els Castellers de Vilafranca completen a Sants el 4 de 8 amb agulla, la torre de 8 amb folre, el 7 de 8 i el pilar de 6

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a la Plaça Bonet i Muixí del barri barceloní de Sants en motiu del 22è Aniversari dels Castellers de Sants. Juntament amb la colla local, els vilafranquins també han compartit plaça amb els Xiquets de Tarragona.

 

Els Verds han seguit amb l’estrena de nous castells de 8. En aquesta ocasió ha estat el 7 de 8, descarregat en tercera ronda després de completar el segon 4 de 8 amb agulla de la temporada i la tercera torre de 8 amb folre. Els de Cal Figarot han completat l’actuació amb el pilar de 6 i diversos pilars de 4.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 17 en motiu de les Fires de Maig, la primera actuació important a Vilafranca de la temporada. La diada serà a les 12 de migdia a la Plaça de la Vila i actuaran juntament amb els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove de Vilafranca. És una actuació on en les últimes temporades els de Cal Figarot hi ha estrenat el primer castell de 9 de la temporada. En aquesta ocasió, però, i si els assaigs que de la propera setmana ho permeten, la intenció de la tècnica vilafranquina és estrenar-hi el 3 i el 4 de 9 amb folre. Per aquest motiu, és fonamental la màxima assistència de castellers i castelleres als assaigs d’aquesta setmana, sobretot el de dimecres a dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit per tal de poder muntar peus amb garanties dels dos castells.

 

Podeu veure les fotografies de l’actuació d’aquest migdia a Sants aquí.