Els vilafranquins han completat l’actuació a Martorell amb el 3 de 8, la torre de 8 amb folre, el 8 de 7 i el pilar de 6

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a Martorell, en motiu de la Fira de Primavera de la localitat del Baix Llobregat. Els Verds, que han actuat en solitari, han aprofitat l’ocasió per seguir treballant diferents estructures i castellers a tots els nivells.

 

Han obert l’actuació amb el 3 de 8, que ja havien descarregat just una setmana abans pel Dia del Graller, i a la segona ronda ha arribat l’estrena més important de la jornada: el 4 de 8 amb l’agulla, el més matiner de la colla, ja que en altres anys no es veia de color verd a plaça fins el mes de maig. Com a tercer castell han tornat a optar per la torre de 8 amb folre, igual que la setmana passada a Vilafranca. A l’actuar en solitari, els Castellers de Vilafranca han aprofitat per estrenar una nova estructura, el 8 de 7, i aprofitar-ho per rodar castellers i canalla a tots els nivells. Han acabat l’actuació amb un nou pilar de 6 i quatre pilars de 4. Aquesta ha estat la millor actuació castellera feta mai a Martorell.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 10 de maig a la Diada del XXIIè Aniversari dels Castellers de Sants, juntament amb la colla local i els Xiquets de Tarragona. Serà a les 12 del migdia a la Plaça Bonet i Muixí.

 

Podeu veure les fotografies de l’actuació a la Fira de Primavera de Martorell aquí.