Els Castellers de Vilafranca completen la primera actuació a casa amb tres castells de 8, l’inèdit 10 de 7 i el pilar de 6

 

 

Aquest diumenge 19 d’abril els Castellers de Vilafranca han arrencat oficialment la temporada amb la primera actuació a Vilafranca, en motiu del Dia del Graller. Com és habitual, els Verds han estrenat els primers castells de 8 de l’any.

 

En una actuació en solitari i a on els castells s’anaven alternant en temes musicals interpretats per diferents grups de grallers, els vilafranquins han realitzat fins a quatre castells més el pilar. A la primera ronda, els vilafranquins han estrenat el 3 de 8 per, a continuació, apostar per una construcció mai vista fins el moment: el 10 de 7. Com a tercer castell han descarregat la primera torre de 8 amb folre de la temporada i han acabat amb el 4 de 8. A més, com a pilar han descarregat també el primer de 6 de l’any. Els Castellers han posat el punt i final a l’actuació amb quatre pilars de 4.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 26 d’abril a Martorell, en motiu de les Fires de primavera de la localitat.

 

Podeu veure les fotografies del Dia del Graller aquí.