Els Castellers de Vilafranca organitzem el 2n concurs d’Instagram JOVErd, el concurs de castells per a Centres de Secundària de l’Alt Penedès.

Ompli’m la xarxa!

 

 

 

Que has de fer:

1-    Etiqueta les teves fotografies relacionades amb el  #6JOVErd (tallers als centres, assajos, Concurs…)

2-    Menciona’ns a la foto i et convidem a seguir-nos  @verds i @autentikcat

3-    Fotos fetes amb qualsevol dispositiu mòbil. No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari.

4-    Hauràs de demostrar que ets l’autor de la fotografia i que l’has fet amb el mòbil. Es demanarà l’original.

5-    Termini: des del divendres 10 d’abril fins dimarts 28 d’abril  a les 22.00h.

6- Premi per al guanyador i per al/s finalista/es! (sopar per a 2 persones al Bar “El Coro” a Vilafranca del Penedès,  un conjunt de roba esportiva d’Espai Running, un kit de marxandatge dels Castellers de Vilafranca)

7- El dimecres 6 de maig el Jurat farà públic els guanyadors. Entrega de premis el divendres 8 de maig al vespre a Cal Figarot.

8-    Consulta les bases a la web dels ww.castellersdevilafranca.cat

 

Som-hi!


Bases:

 

Concurs d’Instagram 6a edició del JOVErd

 

 

Bases:

·         Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l’etiqueta:  #6JOVErd

·         El concurs de fotografies comença a partir del divendres 10 d’abril a les 09.00h i finalitzarà el dimarts 28 d’abril de 2015 a les 22.00h.

·         Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics a les xarxes socials i a les webs dels Castellers de Vilafranca i d’autentikcat. El/s guanyador/s hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

·         Les fotografies poden estar fetes tant en el període de preparació del JOVErd i com el dia del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

·         Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil. Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, etc) quedaran automàticament descartades.

·         La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

∙  Les imatges publicades a Instagram amb les etiquetes #6JOVErd seran públiques als webs dels Castellers de Vilafrancaautentikcat i les xarxes socials dels organitzadors @verds @autentikcat.

∙  Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades pels Castellers de Vilafrancaautentikcat per a futures campanyes de promoció.

∙  La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #6JOVErd del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

∙  Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.

∙  D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer dels Castellers de Vilafranca ni d’autentikcat.

 

Jurat, veredicte i premis

El jurat estarà format per:

  • @laiacolome  representant de la Junta dels @CastellersdeVilafranca
  • @joanbadell i @cescbou , Castellers de Vilafranca
  • Un/a professor/a d’un instutut de Secundària de l’Alt Penedès.
  • @annarosabb, representant @autentikcat

 

El jurat emetrà veredicte el dimecres 6 de maig. L’entrega de Premis serà el divendres 8 de maig al local dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

 

La decisió del Jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans del dia tal hora tal (per preparar l’entrega del premi)

 

Premi per al guanyador i per al/s finalista/es! (sopar per a 2 persones al Bar “El Coro” a Vilafranca del Penedès,  un conjunt de roba esportiva d’Espai Running, un kit de marxandatge dels Castellers de Vilafranca) Els premis no es podran canviar per diners.

 

 

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/