Els Castellers de Vilafranca comencen aquest divendres els assaigs generals a dos quarts de 10 de la nit.

 

 

S’han acabat les vacances pels Castellers de Vilafranca. Més de 4 mesos després de l’última actuació de la temporada passada, als vilafranquins ja els toca desplegar la faixa i treure la camisa de l’armari. Si fa dues setmanes es van iniciar els assaigs els divendres a les 8 del vespre, aquesta setmana s’afegeixen els assaigs generals de dimecres a dos quarts de 9 del vespre i els assaigs generals de divendres a dos quarts de 10 de la nit. Aquesta setmana, però, l’assaig de dimecres es farà excepcionalment dimarts a les 8 del vespre.

 

 

Tot i que els assaigs de divendres ja comencin a dos quarts de 10 de la nit, l’Escola de Castells seguirà realitzant-se a les 8 del vespre durant les properes tres setmanes. Els assaigs de dilluns s’iniciaran el proper 30 de març.