Els Castellers de Vilafranca comencen els assaigs aquest divendres 27 de febrer

 

Després de gairebé quatre mesos de vacances, els Castellers de Vilafranca tornen a la càrrega. Aquesta divendres 27 de febrer, la colla donarà el tret de sortida a la pretemporada amb l’inci dels assaigs oberts a tota la colla. De moment, seran divendres a les 8 del vespre, juntament amb l’Escola de Castells que també començarà aquest divendres. A mesura que passin les setmanes, s’aniran afegint progressivament assaigs al llarg de la setmana.

 

Aquest primers assaigs seran els divendres a les 8 del vespre. A partir del dimecres 11 de març, començaran els assaigs generals de dimecres a dos quarts de 9 del vespre, i a partir de divendres 13 de març, els assaigs a dos quarts de 10 de la nit. Serà el dia 30 de març quan començaran els assaigs de dilluns a dos quarts de 9 del vespre i, d’aquesta manera, quedaran programats els tres assaigs setmanals dels Castellers de Vilafranca.

 

 

Arriba, doncs, l’hora de tornar a treure la pols de la faixa i començar a escalfar les espatlles. Els Verds tenen a tocar una temporada en què el cap de colla, Pere Almirall, ja ha avisat que la tècnica té en ment castells molt importants, sempre i quan la resposta dels castellers i castelleres als assaigs sigui positiva.