El programa, que tindrà una durada de 5 setmanes pretén apropar els castells i els seus valors a nens i nenes d’entre 4 i 13 anys

 

 

La temporada 2015 és a punt de començar pels Castellers de Vilafranca, i ho farà amb un projecte nou que s’està coent a Cal Figarot. Es tracta d’una Escola de Castells adreçada a tots aquells nens i nenes d’entre 4 i 13 anys que sempre han volgut provar fer castells, però que fins ara no n’han tingut l’oportunitat.

 

El campus o Escola de Castells començarà el proper divendres 27 de febrer a les 8 del vespre, coincidint amb el primer assaig de la colla, també a aquesta hora. Tindrà una durada de 5 setmanes -fins el 27 de març- amb la intenció de donar a conèixer als nens i nenes que hi participin la tècnica bàsica per pujar als castells i inculcar-los-hi valors castellers com l’esforç i el treball en equip a través de jocs i altres dinàmiques.

 

L’escola està organitzada per l’equip de canalla de la colla, amb integrants que tenen experiència en l’àmbit educatiu i del lleure. Una bona oportunitat per a tots aquells nens i nenes que sempre s’han sentit atrets pels castells però que fins ara no han tingut l’oportunitat de provar-ho. Aquesta és la vostra!

 

Les inscripcions a l’Escola de Castells es poden fer a través del següent formulari o presencialment a Cal Figarot el mateix dia 27 de febrer.


Per omplir el formulari, cliqueu al següent enllaç (fill it out online).