Aquest diumenge, els Castellers de Vilafranca van destapar una placa commemorativa pel seu 3 de 9 amb folre descarregat al 2011

 

 

 

 

El 9 de juliol del 2011 els Castellers de Vilafranca van actuar a Esparreguera en motiu de la Festa Major de la localitat. Ho van fer juntament amb la colla local, els Castellers d’Esparreguera, i amb els Castellers de Barcelona, en una actuació on els vilafranquins van completar un 4 de 8 amb agulla, un 3 de 9 amb folre, un 5 de 8 i un pilar de 7 amb folre. Precisament, el castell de 9 folrat va convertir l’indret de l’actuació, la Plaça de l’Església, en plaça de 9, la tercera de la localitat.

 

 

Per recordar-ho, l’Ajuntament del municipi i els Castellers d’Esparreguera van decidir commemorar aquell castell amb una placa a la Plaça de l’Església. Representants dels Castellers de Vilafranca, entre ells el President Jou Cabré i el vicepresident de l’Àrea Social, Pepe Martínez, van assistir a la descoberta de la placa aquest diumenge 8 de febrer.