Fondistes Penedès, amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca, organitzen una xerrada sobre la cinquena edició de la cursa

 


 

Aquest divendres 16 de gener a les 8 del vespre se celebrarà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, una xerrada sobre la cinquena edició dels 10K de Vilafranca, la cursa de 10 quilòmetres que tindrà lloc pels carrers de la vila diumenge 25 de gener. La xerrada tractarà sobre diversos temes a conèixer per a qui participi a la cursa: el recorregut, les inscripcions, els serveis, els obsequis, els premis, etc.

 

A dia d’avui, ja s’han superat les 900 inscripcions, que es tancaran en el moment que s’arribin a les 1.800. Aquesta serà la cinquena edició de la cursa de 10 quilòmetres a Vilafranca, esdeveniment que any rere any assoleix nous èxits. A més, i com ja ha succeït en les últimes edicions, hi haurà premis especials per al primer casteller i la primera castellera dels Castellers de Vilafranca.

 

Per tots aquells que no participin a la cursa, però hi vulguin col·laborar, Fondistes Penedès necessiten voluntaris pel dia de la cursa. Per inscriure’s com a voluntari es pot fer mitjançant un correu electrònic a 10kvilafranca@gmail.com o bé, presencialment aquest divendres a la xerrada a Cal Figarot.

 

 

Es pot trobar tota la informació sobre la cursa dels 10K de Vilafranca a www.10kvilafranca.org