El proper 18 de gener de 2015 a les 19 hores a l’Auditori Municipal de Vilafranca hi ha programat el concert «Jazztells – música per a la història dels castells».

 

 

Es tracta d’un espectacle en el qual hi participen els Vernets; colla que porta més de 30 anys tocant la gralla amb els Castellers de Vilafranca. El concert fusiona músiques tradicionals amb el llenguatge del jazz clàssic que ofereixen els integrants d’una altra de les formacions veteranes del país; La Vella Dixieland.

Les músiques del concert responen a tres tipologies: les arrels o antecedents dels castells, la diada castellera i els castells com a font d’inspiració. D’aquest darrer apartat n’hi ha alguna dedicada als Verds.

Els Castellers de Vilafranca i els socis de la colla poden gaudir d’un 25% de descompte si compren les entrades a taquilla (presentant el flyer adjunt) els dijous no festius de 6 a 8 del vespre a Cal Bolet, o el dia del concert a l’Auditori.

Més informació i altres promocions a:

 

http://espectacles.vilafranca.cat/20/2/musica/jazztells.–musica-per-a-la-historia-dels-castells/