Els vilafranquins participen a la nova campanya ‘Et convidem a somiar’ que l’Orfeó Català prepara per les properes festes de Nadal

 


 

Aquest diumenge 23 de novembre, els Castellers de Vilafranca han participat a la gravació del nou espot nadalenc de l’Orfeó Català al Palau de la Música Catalana. Els Verds hi han plantat un 3 de 7 just en el moment que tots els cors de l’entitat cultural interpretaven el Cant de la Senyera. La gravació de l’espot també ha comptat amb la participació de centenars de figurants que han omplert el pati de butaques de la Sala de Concerts del Palau.

 

El resultat de la col·laboració, que es farà públic ben aviat, s’emmarca dins de la nova campanya ‘Et convidem a somiar’ que l’Orfeó Català està preparant per les properes festes de Nadal.

 

L’Orfeó Català és una associació centenària sense ànim de lucre que té com a seu el Palau de la Música Catalana i que representa un dels principals motors de la cultura i la tradició coral catalanes. L’Orfeó Català va ser el principal impulsor de la construcció i és el propietari de l’edifici del Palau de la Música Catalana. Té el seu origen en el cor vocacional fundat el 6 de setembre de 1891 per Lluís Millet i Amadeu Vives, amb una activitat que continua vigent avui dia mitjançant una nodrida programació de concerts i formació en cant coral.

 

Fotografia: Orfeó Català