Els Verds posaran el punt i final a la temporada 2014 amb el Sopar de la Colla, que reunirà més de 600 persones el proper dissabte 15 de novembre.

 

 

El Sopar de la Colla serà l’últim gran acte social de la temporada, una bona ocasió per celebrar la gran temporada, el Concurs de Castells, recordar tots els èxits assolits aquest any i homenatjar a canalla i castellers. La vetllada començarà a les 9 del vespre, quan s’obrin les portes de la nau de la seu social vilafranquina, Cal Figarot, perquè castellers, acompanyants i convidats vagin entrant. Es donarà inici al sopar i, una vegada finalitzat, serà el torn per la part més institucional. Vídeos de diferents moments de l’any i resum de la temporada s’intercalaran amb els parlaments de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i del president i del cap decolla dels Castellers, Josep Cabré i Pere Almirall. A més, també es farà el petit homenatge a tota la canalla de la colla i s’atorgaran el premi Fidelitat Castellera. Finalment, s’atorgaran els premis Soca-rels –la màxima distinció que pot tenir un casteller amb camisa verda- a castellers o castelleres destacats per la seva trajectòria dins la colla.

 

Una vegada es doni per acabat el sopar, al voltant de quarts d’1 de la matinada, la festa continuarà al local dels Verds. El ball, que també serà a la nau de Cal Figarot, estarà obert al públic en general.