El cantant català va visitar la seu social dels Castellers de Vilafranca i va assistir a un assaig

 


 

El passat divendres 17 d’octubre, el cantant català Joan Manuel Serrat va visitar als Castellers de Vilafranca durant el seu assaig general. L’artista, que va ser convidat a la Diada de Tots Sants per part dels Verds, va voler visitar la seu social dels vilafranquins, ja que el proper dia 1 de novembre estarà de gira a Argentina i no podrà assistir a la diada de la colla. Serrat, acompanyat per alguns amics, va tenir l’oportunitat de visitar la seu social dels penedesencs, Cal Figarot, i assistir durant una estona a l’assaig que la colla realitzava.

 

En les properes setmanes, Joan Manuel Serrat publicarà un nou treball, ‘Antologia Desordenada’, per celebrar el seus 50è aniversari a dalt dels escenaris.