Després d’uns dies d’inactivitat castellera, els Verds tornen a les places per afrontar les últimes setmanes de la temporada, amb la Diada de Tots Sants com a colofó final

 


 

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca faran les primeres actuacions després del Concurs de Castells de Tarragona. Uns dies de descans per tornar a agafar forces de cara a l’últim tram de temporada, amb la diada de la colla, Tots Sants, com a punt final d’aquí a menys de tres setmanes. Aquesta setmana, els vilafranquins recuperen els tres assaigs –dilluns i dimecres a dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit-, i actuaran dissabte a Montserrat i diumenge al barri de Sants de Barcelona.

 

Coincidint amb la romeria de Vilafranca, i com ja acostumen a fer any rere any, els Verds actuaran a la plaça del Monestir de Montserrat. A diferència d’altres anys, en aquesta ocasió actuaran dissabte a dos quarts d’1 del migdia. El busos sortiran de Vilafranca a les 11 del matí.

 

 

I diumenge a les 12 del migdia, serà el torn per a la Diada dels Castellers de Sants a la Plaça Bonet i Muixí. Els Castellers de Vilafranca actuaran juntament amb els amfitrions i amb els Minyons de Terrassa. L’objectiu de les últimes diades abans de Tots Sants és rodar i preparar els castells que la colla vol portar a plaça el proper 1 de novembre.