Els Castellers de Vilafranca encaren els últims dies abans del Concurs amb la màquina ben engreixada

 


 

Ja fa algunes setmanes els Castellers de Vilafranca van posar en marxa la campanya promocional de la colla pel 25è Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc aquest diumenge 5 d’octubre. Un “V de Verds” inspirat en la pel·lícula “V de Vendetta” i que vol representar l’esperit que es viu a Vilafranca per la cita tarragonina: castellers i afició, tots junts per aconseguir, novament, la primera posició al Concurs.

 

A nivell organitzatiu, els Verds ja ho tenen tot preparat per portar un bon gruix de camises i aficionats a la Tarraco Arena Plaça.  Ens els assaigs que resten aquesta setmana, dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit, es repartiran les samarretes pels aficionats i aficionades que vulguin entrar a plaça amb la colla a fer pinya. Uns assaigs molt importants, a més, per acabar de preparar tota la varietat de castells que els vilafranquins estan preparant per diumenge. En aquest sentit, ahir en roda de premsa, el cap de colla de la formació penedesenca, Pere Almirall, ja va animar a Vilafranca i comarca a participar amb la colla “en un Concurs que serà de 10”.

 

Fins a 10 autocars té reservats la colla per anar cap a Tarragona amb castellers i l’afició que es quedi a baix fent pinya. Sortiran al voltant de les 8 del matí de davant de la seu social dels Verds, Cal Figarot, tot i que encara falta confirmar els horaris i, per tant, l’hora de sortida està oberta a petites variacions.

 

 

La colla també anima a tots els seguidors, familiars i amics que tinguin entrada que llueixin elements verds a la grada, com ara les samarretes, els domassos o les bufandes que s’han repartit i venut en altres ocasions.